Roddels week 42 – 43 – 44 – 45

Wist u dat:  
  

 • Ruud in de handel zit namelijk van die handige lampjes, ze gaan als warme broodjes over de bar, dus als er nog liefhebbers zijn, wel op schieten hoor! oplage is beperkt.
 • Fred zijn solo,u weet wel op dat onbewoonde eilandje, ook steeds de mist in ging, ho,ho, dat lag niet aan Fred hoor! het koor stopte voor het gemak tijdens het makkelijkste gedeelte van het refrein gewoon met zingen. Doorzingen en gelijk zwaaien met je onderbroek moet toch niet zo moeilijk zijn!
 • Er nog steeds uitgelegd moet worden wat nu precies de achterste rij is en wat belangrijk is, dat die rij dan ook allemaal gelijk tijdig zingt en het zelfde, de rest van het koor zijn mond houd of z, n eigen ding doet. Vanuit de kombuis komt er ruis dat een klein beetje discipline toch niet zo moeilijk moet zijn?
 • Chiel het eigenlijk wel logisch vond dat Stuurloos niet gewonnen heeft in de Erker! We hadden al een keer gewonnen en we kwamen uit Schiedam en de winnaar 3X niks heeft zo goed het geluid verzorgd. Met het flinke geruis vanuit de kombuis, daar hebt je hem weer! Leg ik even uit dat flauwe kul van de bovenste plank is! Namelijk de muziekanten overspelen het koor, waar ondersteuning gevraagd word en als het koor dan eens goed te verstaan is, zingt het nog regelmatig vals ook.
 • De winnaar volgend jaar al vast staat? Er wordt gefluisterd dat er zeer nipt een koor uit Vlaardingen gaat winnen.
 • Stuurloos dit jaar in de Erker niet nipt maar veruit de beste was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Bestuur van Stuurloos opgelet: de kok van het zonnehuis waar wij ons laatste optreden hadden stond zo hard te juichen en te klappen bij het optreden van onze allerbeste kok dat wij binnenkort wel een transfer kunnen verwachten. Of deze deal dan met gesloten beurzen wordt afgehandeld is nog even de vraag.
 • Uit diverse bronnen is vernomen dat er een schipbreukeling is gesignaleerd in het zonnehuis bij het optreden van Stuurloos aldaar. Doch bij wat naslagwerk van de fotoalbums op de site van Stuurloos is daar niets van teruggevonden. Waarschijnlijk zit de schipbreukeling nog ergens op een onbewoond eiland te wachten tot hij gered wordt.
 • Toen de Stuurlozen terug kwamen van een kustreisje en daarna tramlijn 24 pakte naar Schiedam en sommige naar Vlaardingen, niet iedereen zich netjes heeft gedragen !! Bv. Arnold wilde vechten en zich als een Ouligan gedroeg en de jonge man daarna direct zijn jasje uit deed! En onze Rob zijn solo voor bier en sigaretten, dusdanig vertolkte, dat de conducteur al zijn portofoon aanzette, ik dacht O jee dat word de ME!
 • Het nu maar eens afgelopen moet zijn met dat gratis optreden in ons jubileum jaar, trouwens zou dit nu nog te declareren zijn bij de RET, “laatste Tram op zaterdag”, een feestje in plaats van ellende, Aad O wakker worden en aan de slag!
   
 • TOEN WAS GELUK NOG HEEL GEWOON
 • Na een zeer geslaagde avond op raderboot de ” Majesteit ” ging het feest nog even door. Op de terugweg in tramlijn 24 zat een groot gedeelte van het koor in deze tram op weg naar huis. Een tram lijkt op een bus en wat doet Stuurloos in een bus juist zingen. Nu dat werd een geweldige happening de RET heeft zelden zoveel tevreden blije klanten gehad, een aanradertje voor mijnheer Harmsen.
 • Hoogtepunt was onze Robbie met zijn optreden “All For me Grog” hij had de hele tram nodig maar het publiek genoot. De conducteur glunderde van oor tot oor zo’n makkelijke avond had hij nog nooit gehad.
 • Arnold Schmohl groeide in zijn rol als spreekstalmeester, geen minuut is hij stil geweest. Je zag Aadje O denken zou dit geen handel zijn weer eens iets anders als een snerttram. Niet onvermeld moet blijven dat oook de Vlaardingse inbreng in de tram behoorlijk groot was!

 

Groetje, tot de volgende roddel.