Roddel week 24/25

Wist u dat,

Onze Bram des morgens om zes uur reeds zijn mail voor die dag de deur uit doet?
En dat er dan ook mensen zijn die hier niet erg blij mee zijn?
En dat diezelfde Bram als er wordt rond gegaan met een schaal vol lekkernijen eerst even zelf moet proeven en dan met een mond vol met de schaal rondgaat?
Maar dat ook diezelfde Bram er altijd weer voor zorgt dat alle materialen voor een optreden weer netjes klaar staan bij de voordeur van de recreatieruimte.

Arnold, je weet wel, die altijd op de foto staat met andere vrouwen, is pissig dat, Wim & Koos, vanmiddag in het Hof van Zuid uitgebreid afscheid hebben genomen van zijn eigen Jeanette. Bij Jeanette ging er een nieuwe wereld open dat er liefdevol afscheid van haar werd afgenomen, zij is dit niet meer gewend.
Een plotseling telefoontje van Arnold met de vraag, wie heeft er het laatst gezoend en hoe Jeanette aan die dikke lippen is gekomen. Gaan wij niet vertellen Arnold.
Wordt vervolgd.

Als je al een beetje buiten je schoenen loopt omdat je (Roel) solo zingt, het geen gezicht is in de zaal als je continu met een blaadje loopt om op de tekst te kijken. Ook portiers moeten dit uit hun hoofd leren ondanks dat ze niet gewend zijn hard te werken.
Roel wel een erg klef handje aan de Griekse dame gaf, meer een bosje vingertoppen. Op de foto met de dame naast hem de ene hand van Roel niet is te zien? Het wel op begint te vallen dat de Zuidwester wel er veel op het repertoire staat.
Gerard in het “Hof van Zuid” wel heel erg in zijn element was, back in the Gorzen.
Stuurloos zondag heel erg goed was vertelde meerdere mensen.
Die “Groninger” Roel liet zich verleiden door de vrouw van Jan Crama (Marijk) door een bitterbal in zijn mond te laten stoppen tijdens het zingen. Vervolgens kon hij even niet meer mee doen omdat hij zijn bek stond te verbranden.

Wist u dat onze Chiel afgelopen zondag een grote fan onder het publiek had? Zij hem buiten aankeek en tegen hem zei, wat lijkt u op mijn overleden man. Wij toch wel het idee hadden dat zij spontaan verliefd geworden was.
Er voor dat lied, wat bij ieder optreden op het repertoire staat, de ‘’ ZUIDWESTER ‘’, inmiddels een stuk of vijf solisten zijn. Zij dit allemaal zonder boek zingen. Om problemen onder de koorleden te voorkomen kunnen wij dit lied beter gezamenlijk zingen.

Aad en Ruud voor de optredens het culturele erfgoed bezichtigen, deze keer was de Gorzen aan de beurt! Er is gefluisterd dat het eindigde in het voorheen genoemde cafe Pax aan de Hoofdstraat hoek Willem Brouwerstraat, alwaar de eigenaar hen een rondleiding heeft gegeven!

Die zelfde mannen zich ongerust maken (luister ik ga even ruizen) er wordt zo geknokt om die microfoon zelfs duo’s, dat zij straks i.v.m. de vele solo’s alleen nog maar als achtergrond koortje op mogen treden?

Er wordt gesproken over VEEL RUIS in het koor, de eerste rij is al weken matig bezet, maar zij hoeven zich niet schuldig te voelen. Dus kom maar weer snel zingen, of de mol daar nu wel of niet tussen staat?

Gerhard het koor een rustig avondje beloofde? Niets was minder waar, het nieuwe liedje nr.12 werd tig keer overgedaan! Wim Eshuis het verschil niet wist tussen een komma en zo’n ape ding!

Gewoon ratelen ook nog een kunst is! Arnold denkt om er een cursus voor te gaan volgen als erkend ratelaar ? Er wordt gefluisterd dat zijn pols niet goed los is en dat hij dat moet trainen! Dus als er een koorlid is die hem de juiste oefeningen kan laten doen, vertel hem dat dan.

Na de foto’s gezien te hebben van ons optreden in de DrieMaasStede is het een goed plan om het nummer La Bella Lola ook in het Chinees te gaan vertalen gezien de hoofddeksels.

Groetjes tot de volgende roddel.